VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

1bdfea83-9b39-47c8-833e-86687ee3b679

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Groen idee? Doe mee aan Duurzame Dinsdag!

do 30 mei 2024

​Groen in de buurt brengt mensen samen en draagt bij aan meer gezondheid, welzijn, biodiversiteit en nog veel meer. Heb jij een idee of initiatief waarmee je de natuur naar de mensen brengt? Dien het in op d​e website van Duurzame Dinsdag​ en maak kans op één van de prijzen.


​Duurzame Dinsdag verzamelt dit jaar weer inspirerende en innovatieve ideeën en initiatieven uit de samenleving. Deze worden op de eerste dinsdag van september in een koffer aangeboden aan het kabinet. De overhandiging van de koffer staat symbool voor de verbinding tussen de duurzame samenleving en de politiek.

Geef jouw idee een podium in politiek Den Haag

​De beste ideeën krijgen letterlijk een podium in politiek Den Haag. Ook dit jaar wordt weer ruimte gecreëerd voor netwerken en kruisbestuiving tussen initiatieven.

De juryleden - onder wie ook VHG-directeur Marc van Rosmalen - beoordelen alle ideeën op duurzaamheid, circulariteit, vernieuwing, schaalbaarheid en impact.

Meer weten over Duurzame Dinsdag of meteen jouw idee of initiatief insturen? 

​Kijk op www.duurzamedinsdag.nl voor alle informatie en dien jouw idee in. Op 3 september – tijdens Duurzame Dinsdag – worden de winnaars bekend gemaakt.​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief