VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

e3e97df2-79cc-4f1c-86c8-ef067187ac38

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Inspirerende VHG Ledenbijeenkomst

do 13 jun 2024

​Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover: de Landelijke VHG-Ledenbijeenkomst. Wat een fantastische avond was het! Bij het prachtige Brandend Zand in Kerkdriel kwamen we met meer dan 140 leden uit heel Nederland samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

De avond begon met een heerlijke barbecue in de zon. De ontspannen en gezellige sfeer was meteen voelbaar. Onze voorzitter, John Koomen, opende de bijeenkomst met een inspirerende speech. Hij bracht de aanwezigen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging en de groene sector. Zijn verhaal gaf een helder beeld van waar we staan en waar we naartoe gaan.

Flexibel werkgeverschap

Daarna nam gastspreker Wim Davidse het woord. Zijn presentatie over aanstekelijk werkgeverschap en de noodzaak van flexibiliteit in een krimpende arbeidsmarkt was een echte eye-opener. Wim benadrukte dat energiek ondernemen en flexibel werkgeverschap essentieel zijn voor succes. Een van de aanwezigen verwoordde het enthousiast: "Dit was een verhelderend verhaal, het gaf veel praktische inzichten. Hier kan ik echt wat mee!"

Enthousiaste reacties

De avond was gevuld met levendige gesprekken en het delen van waardevolle ideeën en ervaringen. Enkele reacties van leden:
"Ik ben al jaren lid van VHG en aanwezig geweest bij alle landelijke ledendagen. Deze bijeenkomst kon ik natuurlijk niet missen!"

"Het is geweldig om in een informele setting zoveel collega's te ontmoeten. De sfeer was ontspannen en de gesprekken waren heel zinvol."

"Super dat we weer samen komen met zoveel collega-vakgenoten. De uitwisseling van ideeën en ervaringen is zo waardevol!"

Ook nieuwe leden waren enthousiast: “Wat is het gaaf om onderdeel te zijn van deze vereniging. Het bruist echt!"

Tot de volgende keer!

​Heb je deze editie gemist? Zorg dan dat je bij de volgende Landelijke Ledenbijeenkomst aanwezig bent! In de tussentijd ben je van harte welkom bij de regionale bijeenkomsten. Bekijk onze a​​genda voor het overzicht. Tot de volgende keer!​​​







VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief