VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

5e648f4f-c339-490b-93c6-ccf8661a834d

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Competitie Zwemvijver van het Jaar: doe mee!

do 13 jun 2024

​De competitie Zwemvijver van het Jaar is terug! Met deze landelijke competitie brengt het Platform Natuurlijk Zwemwater van Koninklijke VHG vakkundig ontworpen en aangelegde zwemvijvers onder de aandacht van het grote publiek en de zakelijke markt. Heb jij een mooi voorbeeld van een zwemvijver en/of natuurlijk zwembad? Doe dan mee!​

Deelname zorgt voor veel publiciteit voor je bedrijf, zeker als je tot de genomineerden behoort. Je kunt meedoen in twee categorieën: zwemvijvers en natuurzwembaden.

Meedoen is eenvoudig:

  • ​Zorg voor vijf goede foto's. Hierop moet de vijver duidelijk zichtbaar zijn. Denk ook aan mooie details. Een goede sfeerfoto met beweging in het water helpt natuurlijk enorm om de jury een goede indruk van de vijver te geven. Breng ook de omgeving goed in beeld.
  • Maak bij de foto's een beschrijving van maximaal 200 woorden over de gebruikte techniek. Het project moet voldoen aan de FLL-richtlijnen en nu in gebruik zijn. Kij​k hier voor het complete overzicht van de voorwaarden voor inzenden.
  • Meld jouw project voor 1 september aan!

Winnaars

Uit de inzendingen kiest een vakjury in iedere categorie drie projecten. De genomineerden worden gepresenteerd tijdens het nationale Zwemvijvercongres dat dit najaar wordt gehouden. Daar kiest het publiek de uiteindelijke winnaars!

Doe ook mee!

​Aarzel niet en doe mee met je mooiste project. Samen geven we de sector van natuurlijk zwemwater méér bekendheid.

Direct aanmelden

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief