VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

008c10e4-78ad-4f02-9948-d56cb2dac713

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Help mee met werving bedrijventerreinen!

do 04 jul 2024

​Als VHG zetten we in op de vergroening van honderden bedrijventerreinen in de komende jaren. Van grote opgaven tot kleinere bedrijfstuinen; dit is interessant voor álle leden! De volgende fase in het project Werklandschappen van de Toekomst is nu begonnen: de selectie van living labs en ambassadeursterreinen. Er wordt nu gezocht in vier provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Weet jij een geschikt bedrijventerrein in deze provincies of wil je meer weten over Werklandschappen van de Toekomst?


Help mee met werving bedrijventerreinen

Als VHG zetten we in op de vergroening van honderden bedrijventerreinen in de komende jaren. Van grote opgaven tot kleinere bedrijfstuinen; dit is interessant voor álle leden! De volgende fase in het project Werklandschappen van de Toekomst is nu begonnen: de selectie van living labs en ambassadeursterreinen. Er wordt nu gezocht in vier provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Weet jij een geschikt terrein? Je kunt dit vanaf nu aanmelden op de website van IVN. Help je mee om geschikte bedrijventerreinen te vinden? Lees dan verder hoe je deze oproep kunt delen!

Living labs en ambassadeursterreinen

Een living lab is een bedrijventerrein waar vooral onderzoek wordt gedaan. Op de ambassadeursterreinen worden innovaties toegepast. Deze terreinen gaan functioneren als inspirerende voorbeeldlocaties voor Werklandschappen van de Toekomst. Kijk hier voor meer informatie over de selectie en aanmelden.

Deel de oproep!

Wil je meehelpen om bedrijventerreinen te vinden die groener en gezonder kunnen worden? Deel dan deze oproep, bijvoorbeeld via jouw socialmedia-accounts:

Gezocht: bedrijventerreinen van de toekomst in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland!

Wil je met jouw bedrijventerrein kopl​oper worden in de transitie naar groene, gezonde, klimaatbestendige en toekomstbestendige bedrijventerreinen? En wil je gebruik maken van de kennis en expertise van het programma Werklandschappen van de Toekomst?

​Meld jouw bedrijventerrein dan aan als living lab of ambassadeursterrein in het programma Werklandschappen van de Toekomst. Je kunt je nu aanmelden in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland via https://www.ivn.nl/werklandschappen-van-de-toekomst/word-living-lab-of-ambassade​ursterrein/

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief