VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

137e4a22-9d77-438e-9823-b92589869dc6

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Ga mee op een Fieldtrip XL tijdens het Future Green City World Congress

do 25 jul 2024

​Nog twee maanden en dan is het Future Green City World Congress! Heb jij je al aangemeld? Hét event om de vele aspecten van de leefbare stad van toekomst te ontdekken. Dat kan op allerlei manieren: via lezingen, workshops, discussies én excursies. Ga bijvoorbeeld mee tijdens een van de Fieldtrips XL. Een aantal van onze leden neemt je mee naar interessante projecten.


Spoorpark Tilburg

Vebego Groen verzorgt op maandag 23 september een Fieldtrip XL naar Spoorpark Tilburg, één van de grootste burgerinitiatieven van Nederland. Vebego Groen legde dit park aan op een voormalig rangeerterrein midden in de stad. Een grote groep buurtbewoners is betrokken bij de aanleg en het onderhoud van het park. “Hier zie je hoe je vanuit samenwerking en partnership invulling kunt geven aan de grote thema's, zoals biodiversiteit, klimaat en participatie", aldus Bas Wijbenga in ons Magazine van juni. Meer informatie & direct aanmelden (kijk bij Fieldtrip 2.6 Tilburg: Citizens' initiatieve for a multipurpose park).

Bedrijventerrein Eindhoven

​Du Pré Groenprojecten en Donker Groep verzorgen op donderdag 26 september een Fieldtrip XL naar Eindhoven. Daar krijg je een inkijkje in de innovatieve technieken die zijn gebruikt om een voormalig bedrijventerrein te transformeren naar een groene woonomgeving. Ook wordt het Clausplein bezocht dat van een versteende omgeving werd omgetoverd tot een plein dat een voorbeeld is op het gebied van klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulariteit. Meer informatie & direct aanmelden (Kijk bij Fieldtrip 2.6: Green innovation transforms business park Eindhoven).

Idverde verzorgt op donderdag 26 september ook een Fieldtrip XL. Meer informatie komt binnenkort beschikbaar.

Nieuwsgierig naar andere Fieldtrips XL? Bijvoorbeeld naar Amersfoort, Gouda, Rotterdam of Leiden? Bekij​k het programma. Mis het niet en meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief